tisdag 24 november 2009

Längesen ja skrev...

Ja de e ju ett atg sen ja skrev.. har haft fullt upp! Min pappa har vart här i helgen.. han kom i fredas å åkte hem till Sala i söndas! Han va här när isa var en månad sen dess har han inte vart här så de hade nog hänt en del me bägge barna =) Smilla var lite blyg först men efter ett tag släppte de å hon busa som hejjsan me moffa =)
I lördas var vi på stan å handla kläder till små trollen å på efter middagen var vi en sväng i skogen! Smilla tycker de e jätteroligt att va i skogen å härja =) Vi hittade tillome kantareller(!)... Vi hörde att de knaka å draka i skogen å ja höll på att få ett hysteriskt sammanbrott (livrädd att de skulle va en älg, ja insåg att man blir ju ganska handikappad me ett barn å en barnvagn i skogen så de hade ju inte vart bara å klättra upp i ett träd precis)... men vi kom i underfund me att de knaka i träden för att de blåste så =)
I söndas var smilla å tomas på badhuset, hon hade tydligen vart helt vild... sötis =)
På eftermiddan kom en gammal kompis å hennes kille förbi å fikade! Å så berättade de den stora nyheten att de ska ha barn!
Herregud va chockad ja blev, men givetvis jätteglad för deras skull!!! De kommer bli hur bra som hellst =) De e ju så svårt att fatta att de bor en liten bebis där inne =)
(tycker de e helt sjukt när man börjar fundera på att både isa å smilla faktiskt har bott i mig!!! Å e hälften mig å hälften tomas...)

Nu e vi vaccinerade me! Smilla har vi inte märkt nått på men ja å isa har varit jättetrötta! Isa sov 12 tim i natt! Me like =) så frå de gärna fortsätta =)

Gissa vem som ska börja träna på gym?? Meee! =) Ska bli så himmla kul!
Får väl se hur de går, kommer förmodligen inte ur sängen dan efter ;-)
Beach 2010 here i come =)

1 kommentar:

  1. Hej. Tack, ja hon e söt allt dina med :) Jag försöker gå efter LCHF metoden och då är de mesta under 10g kolhydrater OK, men det är jätte svårt att komma ifrån gamla vaner och Loka är inte så lockande. Hoppas Ni mår bra efter sprutan och får en bra vecka.

    SvaraRadera