torsdag 19 november 2009

....

När ja hämtade smilla på dagis i da så va hon i full gång å rocka loss på dansgolvet me några av de andra barnen! De e så kul å se att hon har så kul :-D Hon ville inte åka hem ;-)
De e så roligt åxå att höra från personalen att allt funkar så bra å att hon lär sej så mycke hela tiden! De sa de att de kan se skillnid från da till da nästan att hon utvecklas :-) De märker vi här hemma me! I går när E o J me sötisen M va här en sväng så lärde hon sej vad en ficka va... vilket resulterade att hon härmade ordet... vilket i sin tur lät som fi**a... xD haha! Ja kände att ja var tvungen att upplysa dem på dagis om detta imorse.. så de inte undrar vad vi lär vårat barn för ord! ;-) Hmm, de e väl bara en början på allt roligt hon kommer att säga :-)

Nu ikväll va bästaste Ewe här! Tycker de e så himmla roligt att hon har flyttat hit igen! Har saknat henne MASSVIS! Å nu har vi barn i nästan samma ålder me, ännu roligare :-)

Har kommit i underfund me en sak, att vänner ska lyfta upp en, inte dra ner en!
Även ett ordspråk som ja har hört: Välj dina vänner, låt inte dina "vänner" välja dej...

Bägge barna har sovit sen 19, såå gött när man får lite kväll å bara göra ingenting! Har vart så i några dar nu så ja hoppas att de håller i sig ;-)
Ha en bra kväll! De ska ja ha :-)

2 kommentarer:

  1. Goa lilla fröken S.. Hon var bra söt när hon kom på vart jag la telefonen. Så skönt att höra att dagis funkar kanon!!!
    Kramar..

    SvaraRadera
  2. Haha! Ja dom e för sköna de små liven :-D Kan inte sluta skratta när ja tänker på hur hon uttalade ordet ;-)
    Kram

    SvaraRadera