torsdag 19 november 2009

Hustankar!

Japp, vill ha ett hus... ett eget hus! Ringde till en gubbe om en lägenhet ida, en 3a i rackeby... men den va ju redan uthyrd såklart! Vi pratade en stund å så sa han att vi lät som "bra" folk så då nämde han att de kommer bli ett hus ledigt i maj som han äger! Utrustat me allt man kan behöva, golvvärme ismaskin m.m.m.m. De säger väl allt va? ;-)
Just de hyran ja, 7500 i KALLHYRA!
-Eh, de blir nog liiite saftigt för oss tror ja... sa ja :-) Givetvis så fattar ja ju att de kostar att tjäna på att hyra ut ett nybyggt hus!
Då sa han att han kan tänka sig att gå ner i pris för att få bra folk som hyr av honom...
Ja skulle fundera på saken... Hm, nu har ja funderat färdigt! De blir inget me de! Synd! Men ja anser att de e bättre att kunna köpa kläder till barnen än att bo bra :-) Trökit för ja vill flytta för de börjar bli liiite lätt trångt här ;-)
Men å andra sidan så kanske ja har fått nått jobb nånstanns (ska börja söka jobb i affärer eller vart fan som hellst bara ja drar in pengar!)Å då kan vi faktiskt köpa ett eget hus så småningom :-) Ja vet, de känns som en hel evighet tills dess men va fan, ett halvår går ju så fort att ja inte hinner blinka nu :-) Å ja tyckte att de gick fort me smilla haha! De e en fis i rymden jämfört me hur fort de går nu!
Jaja, de blir nog väl...

6 kommentarer:

  1. Jappelijapp,
    Husdrömmen lever i min värld också...DRÖMMEN alltså, så jag förstår hur du längtar...Här blir inget hus av än på ett tag iaf...Vi får fortsätta drömma vännen...Plötsligt så händer det ju...eller ;-)..

    SvaraRadera
  2. Dom ska ju börja bygga på Änghagen snart :)

    SvaraRadera
  3. Elgiganten ligger ju där, ska ju bli ett nytt köpcentrum nästa år!

    SvaraRadera
  4. Just de Mia, där sa du nått! Tack!

    SvaraRadera