lördag 1 maj 2010

1a Maj!

Nu e de absolut MAX en månad kvar tills vi får tillträde till huset! Har pratat me de som vi köper huset av så de ska flytta sina saker som finns kvar i vårat hus nu i veckan... Sedan ska de bara städa ur köket och toan, vi sa att de inte behövde städa ur de andra rummen i o me att vi ska tapetsera och måla... De känns lite onödigt eftersom de kommer va slipdamm överallt ändå =) Så troligtvis har vi huset redan om ett par veckor! (Om de blir som vi vill) =D HELT SJUKT UNDERBART!

Har även fått plats hos den dagmamman vi önskade (hon bor 5 min prommis bort från vårat hus) Kan de bli bättre?! Ne, tror inte de =) Ska tilläggas att ja va hos henne när ja va liten så ja vet att hon e huuur bra som hellst! GÖTT!

Varför kan de inte bli sommar nån gång??? Alla mina fönster e fullknökade me blommor o de börhöver verkligen planteras om i större krukor men ja har ingen plats! Hmm... vet inte riktigt hur ja ska lösa detta... Ja har kommit på att ja fullkomligt älskar pelargoner! Ska bara skaffa en vit så e min samling fullbordad =) Ska försöka fixa bilder!

Ikväll så bär de iväg till öna! De blir primiärgrillning hos Eme o Rob!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar