söndag 15 augusti 2010

15 Augusti!

Igår va tomas å hämtade lilla Ella! Vårat nya tillskott som består av 4 långa ben, en liten kropp å två stora parabolöron =) Med andra ord, en siames! Hur söt som hellst =D Bilder kommer senare!
Idag har vi grejjat å donat som vanligt... Ja har storstädat huset å Tomas har vart ute å klippt gräset m.m.
Nu har vi äntligen börjat plantera lite i rabatterna på framsidan.. Ja va på lidens å köpte 2 New dawn rosor, 2 vita fyllda pioner o två kaprifoler =) Ska köpa 2 rosa pioner å en stor växt till men har inte bestämt vad riktigt än... Troligtvis blir de nån ros eller klematis, hmm... lutar åt en ros till =) =D
I den andra rabatten har ja flyttat de rosorna som ja egentligen inte vill ha men har inte hjärta att slänga dem... Röda tråkiga e dom.. Men men överlever de så gör dom å klarar de inte av flytten så gråter ja inte blod för de =) Sen blev ja ju helt knäckt när ja såg att kaprifolen som ja köpt e röd/vitgul! VitGUL!?
Ja hatar gult! Gult e fult! GAAHHH!
Skulle egentligen inte ha nått rött heller men de fanns inget bättre när ja va å handla så ja tänkte att de fick väl gå då.... Ja vill ja ha en trädgård som e full me vita, lila å rosa blommor... Inget annat!
Ja ja, nu kan ju de röda gammla rosorna å den röd/vitGULA kapprifolen göra varann sällskap då...! Hmmm... =/

Nu har ja å tomas i alla fall bestämt oss för att den altanen som vi har (som inte blev färdigbyggd i år som tur va) ska bli ett uterum nästa år! Så jewla fint kommer de bli =) Där i ska de bli som ett växthus, där ja kan ha alla mina tomater å fan å hans moster som ja släpar hem =D
Här e den röda rosen som ja pratar om... Egentligen ganska fin men den passar inte in i min trädgård! =)


2 kommentarer: