fredag 22 oktober 2010

...

Har kommit på att de här året börjar änna lida mot sitt slut... Känns som att imorrn när man vaknar kommer de va 2011! Tiden går nått fruktansvärt fort!
Om man ser till blommåret som vart så har de vart ett bra år =) Har fått planterat i min rabatt som de va tänkt me massa pioner å ett par new dawn rosor (love) Men även massa annat! Den rabatten e för tillfället överplanterad, men eftersom ja bara har gjort grunden å jordförbättrat i rabatt nr 2 så får de blommorna stå där över vintern och så får ja flytta dem när nr 2 blir klar till våren... Om de överlever vill säga ;-)
Nått som ja har lärt mig detta året e att ja inte ska ha så många blommor som man måste "rensa"... Har ja haft surfinor i hela trädgården (som visserligen har vart väldigt fina) o ja har inte orkat plocka av alla gamla blommor! Då ser de ja ganska risiga ut efter ett tag..
Va å köpte tulpaner igår... 50% rabatt å ja handla för 200:- =)
Blev ca 60 lökar av de finare sorterna, hade egentligen tänkt köpa vanliga blandade lökar men de fans inget kvar... Så nästa år kommer de komma dubbla lila å rosa men även vita papegojtulpaner... Får se hur de går =)

Min "julmys känsla" börjar komma åxå... Lite tidigt i okt kanske.. =) Men iår har vi ju ganska mycke mer utrymme att fylla i o me att vi har flyttat... Sen har vi ju inte haft så där våldsamt me jul grejjer förut heller... Men ja vill ha massa saker i år! Helst av allt skulle ja vilja ge mina barn en "fanny o alexander jul" men de blir lite svårt, för enligt mej krävs de ett äldre hus... Utan de blir de lixom lite halvhjärtat bara... Min svägerska å hennes man bor i ett äldre hus o vissa julaftnar e vi där o firar... Snacka om en RIKTIG julafton! De e precis ja vill ha de! De e inte en enda grejj man saknar! Vi kommer nog aldrig få de så bra, men i år ska ja göra mitt bästa i alla fall =) Å vad ja längtar!
Ja har nog alltid varit en "traditions människa"... Ja e som Gustav i Svensson svensson när Lena sa att de inte skulle ha dopp i grytan eftersom de inte va nån som åt av de förra året - VA!? MEN DEN SKA JU STÅÅÅ DÄÄR!
=D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar